Vandaag besteld = Morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna
Cadeaubon
0
0

Door C. Spierenburg, 19 februari 2020

Succesvolle start Nagelsalon met La Femme Professionel

Succesvolle start Nagelsalon met La Femme Professionel®.

In 2018 startte Leonique met haar nagelsalon: Nails by Leonique, inmiddels heeft ze haar eigen "vaste" klantenkring opgebouwd en heeft ze een ruim aanbod van behandelingen.

"La Femme heeft een aanbod dat past bij mij en de wensen van mijn klanten: Het is dierproefvrij, het zijn veilige producten zonder schadelijke stoffen en de Gel Polish is Vegan!! Een betrouwbaar merk met hoge kwaliteit en fijn dat het ook nog zeer betaalbaar is". 

 

Nagels verlengen en reconstrueren

Ze gebruikt Spheric Acrygel voor nagelverlenging en nagelreconstructies. Ze kan daarbij kiezen uit 8 basiskleuren, zo heeft ze een kleur die passend is voor ieder nagelbed. 

"Wat een uitkomst was dat! De Acrygel van La Femme is Ideaal, want je kunt deze blijven vormen totdat je de perfecte shape hebt en dan laat je het uitharden onder de lamp. Dit heeft mij enorm geholpen toen ik startte en minder ervaren was".

 

Ook heeft ze de Builder Base in haar aanbod.

Hoe vind je de nieuwe Builder Base?

"Ik gebruik de Builder Base vaak voor een korte verlenging van de nagels of voor reparatie van beschadigde nagels. Ideaal om "nagelbijters" te helpen in het realiseren van langere nagels, ik heb daar wel een mooi voorbeeld van. Het is ook leuk voor het maken van Baby Boom Nagels met twee kleuren Builder Base, ook daar heb ik nog een foto van."

Builder base reconstructie

De eerste behandeling met Builder Base

 

De vooruitgang na de tweede behandeling

 

Builder base

Baby Boom met G003, G002 en F002

 

Afwerking met NSC Gel Polish

Hoe ervaar je de NSC Gel Polish, je hebt inmiddels al veel kleuren?

"Ja het is moeilijk kiezen uit de kleurenkaart en elk seizoen komen jullie weer met nieuwe kleuren. Dat maakt het wel extra leuk en spannend, ook voor mijn klanten. Belangrijkste voor mij is dat veel van mijn klanten na drie weken terugkomen en dat alles er nog mooi op zit, enkel de uitgroei van de nagel wordt dan zichtbaar, die vul ik dan weer op. Vaak kiezen ze dan weer voor een ander kleurtje. Wil je een voorbeeldje zien?"

 

Bekijk de foto's van Nails by Leonique

nails by leonique

Afwerken met matte en glanzende top coat

 

nails by leonique

nails by leonique

nails by leonique

nails by leonique

nails by leonique

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »