Vandaag besteld = Morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna
Cadeaubon
0
0

Door Cor, 29 december 2022

Wat zijn de kosten voor ontharen?

Wat zijn de kosten voor ontharen?

De kosten voor ontharen hangt af van de methode die je kiest en of je het zelf thuis doet of dat je je laat behandelen door een professional.
 

Kosten voor ontharen: Tijdelijke methoden

"Ontharen: tijdelijke methoden

De prijs voor tijdelijke ontharingsmethoden hangt vooral af van de producten die je gebruikt. Waxen en body sugaring zijn twee populaire tijdelijke methoden die je zelf kunt toepassen.

Benieuwd naar het aanbod van producten? Bij harswinkel.nl vind je een breed en aantrekkelijk aanbod, zowel voor particulieren als voor professionals. Voor professionals heeft harswinkel.nl ook professionele wax- en sugaringproducten beschikbaar. DIY ontharingsproducten zijn al verkrijgbaar vanaf 30-50 euro."

Maar wat als je de behandeling door een professional laat doen? Gemiddelde kosten per behandeling liggen tussen de tien en vijftien euro. Zoek je een goedkope manier om jouw bovenlip tijdelijk te ontharen? 

 

Kosten voor ontharen: definitieve of duurzame methoden

De kosten om bijvoorbeeld je bovenlip definitief of duurzaam te ontharen liggen aanzienlijk hoger dan de kosten voor de tijdelijke manieren van de bovenlip ontharen. Ook dit is afhankelijk voor welke vorm u kiest. Het elektrische ontharen is iets goedkoper per behandeling namelijk gemiddeld vijfendertig (35) euro.
Daarin tegen kost een laserbehandeling gemiddeld vijfenveertig (45) euro per behandeling. De gemiddelde kost prijs hangt ook sterk af van de gekozen kliniek of schoonheidssalon. 
 
Het is daarom verstandig om u eerst goed te laten informeren over de verschillende behandelmethoden en kosten. U kunt het best persoonlijk langs gaan zodat u een goed beeld krijgt van de laserkliniek of schoonheidssalon en mogelijk een vrijblijvend advies gesprek.
 
 
#ontharen #kosten #tijdelijk #definitief #duurzaam #schoonheidssalon #laserkliniek #bovenlip #prijzen #behandeling #diy #producten"
 
 
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »