Vandaag besteld = Morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna
Cadeaubon
0
0

Door Cor, 8 januari 2024

Loyaliteitskorting groot succes - Ontdek hoe je kunt besparen op je inkopen!

Ontdek het geheime voordeel van loyale klanten bij Harswinkel.nl: de Loyaliteitskorting!

Ben jij al op de hoogte van deze ongelooflijke korting voor vaste klanten bij onze webshop in beauty voor zowel consumenten als zakelijke klanten? Het is een geweldige manier om te worden beloond voor je trouw aan onze producten.

Wij bij Beauty Box Cosmetics zijn dol op onze loyale, tevreden terugkerende klanten. Daarom bieden wij  iets extra's om jouw loyaliteit te belonen. Na de introductie in 2023 bleek dit al een enorm succes. Dit jaar geven wij geen 10% maar nu zelfs 15% extra Loyaliteitskorting op onze producten om je te bedanken voor je trouw. Maar hoe werkt het precies?

Het is eenvoudiger dan je denkt!

Ben je al vaste klant? Dan heb je direct je Loyaliteitskorting te pakken, want iedere klant ontvangt na de vijfde bestelling automatisch 15% korting op elke volgende bestelling in 2024.

Bij iedere loyale, terugkerende klant werkt de korting al direct, want elke order die je hebt geplaatst via je account staat geregistreerd. Daardoor kun je nu direct al profiteren van jouw Loyaliteitskorting. Dit is je kans om te besparen op onze producten, van verzorging voor de huid en haarverwijdering tot mailstyling en nog veel meer.

Ben je nog geen klant of heb je nog niet zoveel besteld? Geen probleem, het werkt simpel en eenvoudig: maak gewoon een account aan en plaats je bestelling. Na de vijfde bestelling ontvang je automatisch 10% Loyaliteitskorting op elke volgende bestelling die je daarna doet, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. De korting wordt toegepast op elk product in je winkelwagen!

Laat ons je belonen voor je trouw aan Harswinkel.nl. Ontdek hoe je kunt profiteren van onze Loyaliteitskorting vandaag nog. We zijn er zeker van dat je verrast zult zijn door de besparingen die je kunt realiseren!"

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »