Vandaag besteld = Morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna
Cadeaubon
0

Ons team is tot 27 juni beperkt aanwezig. Check de afwijkende bezorgtijden. En pak jouw extra korting >>

0

Ons team is tot 27 juni beperkt aanwezig. Check de afwijkende bezorgtijden. En pak jouw extra korting >>

Body Sugaring

Body sugaring is een methode voor haarverwijdering die wordt uitgevoerd met een speciale suikerpasta.

Het is een natuurlijker en minder pijnlijk alternatief voor traditionele methoden zoals waxen. Tijdens de behandeling wordt de suikerpasta op de huid aangebracht en vervolgens verwijderd, wat resulteert in een zachte en gladde huid. Wil je weten hoe het voelt om body sugaring te ondergaan? Probeer het zelf en voel de magie van deze haarverwijderingstechniek!

Body sugaring is een unieke haarverwijderingstechniek die gebruik maakt van een speciale suikerpasta om ongewenste haargroei te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt de pasta op de huid aangebracht en vervolgens verwijderd, wat resulteert in een gladde en zachte huid. Maar waarom zou je kiezen voor body sugaring in plaats van andere haarverwijderingsmethoden? Ten eerste is het minder pijnlijk dan waxen of harsen. Ten tweede kan het ook helpen om de huid te exfoliëren en irritatie te verminderen. Kortom, als je op zoek bent naar een pijnloze manier om van je ongewenste haargroei af te komen, is body sugaring wellicht de perfecte oplossing voor jou!

 1. Pijnloos: Body sugaring is minder pijnlijk dan waxen, omdat de suikerpasta op lagere temperaturen wordt aangebracht op de huid. Dit betekent dat je niet hoeft te schreeuwen van de pijn tijdens de behandeling.

 2. Milder voor de huid: De suikerpasta is gemaakt van natuurlijke ingredienten, wat betekent dat het milder is voor de huid dan hars of wax. Dit maakt het minder irriterend en minder waarschijnlijk om bultjes of uitslag te veroorzaken.

 3. Exfolieert de huid: Tijdens het verwijderen van de suikerpasta wordt ook dode huidcellen verwijderd, wat resulteert in een milde exfoliatie van de huid. Dit kan helpen om de huid te verfraaien en te verjongen.

 4. Minder tijdrovend: Body sugaring behandelingen zijn vaak sneller dan waxen, omdat de suikerpasta gemakkelijker kan worden aangebracht en verwijderd.

 5. Kan op alle huidtypes worden gebruikt: De suikerpasta kan op alle huidtypes worden gebruikt, in tegenstelling tot hars of wax, die soms niet geschikt zijn voor bepaalde huidtypes.

 6. Kan op alle haarlengtes worden gebruikt: De suikerpasta kan op alle haarlengtes worden gebruikt, wat betekent dat je het op lange of korte haren kunt toepassen.

 7. Vermindert haargroei: Veel mensen beweren dat body sugaring kan helpen om de haargroei op de lange termijn te verminderen.

 8. Exlusiever: Body sugaring behandelingen zijn exclusiever dan waxen of harsen.

 9. Gemakkelijk te leren: Als je het zelf wilt doen, is body sugaring gemakkelijk aan te leren.

 10. Natuurlijk en milieuvriendelijk: Omdat de suikerpasta gemaakt is van natuurlijke ingredienten, is het beter voor het milieu dan hars of wax. Als je op zoek bent naar een duurzamere haarverwijderingsoptie, is body sugaring wellicht iets voor jou!

Om een behandeling met body sugaring uit te voeren, heb je het volgende nodig:

 1. Suikerpasta: Dit is het belangrijkste product dat je nodig hebt voor body sugaring. De suikerpasta is verkrijgbaar in verschillende formules, afhankelijk van je huidtype en de haarlengte waar je het op wilt toepassen.

 2. Heater, om de suikertante op de juiste temperatuur te brengen en te houden.
 3. Spatels: Deze worden gebruikt om de suikerpasta op de huid aan te brengen.

 4. Nitril Handschoenen: Als je de suikerpasta met je handen wilt aanbrengen, is het aan te raden om handschoenen te gebruiken om hygiënische redenen.

 5. Warm water: Je zult warm water nodig hebben om de suikerpasta te verwijderen na de behandeling.

 6. Disposable Handdoeken: Handdoeken zijn handig om de huid af te drogen na het verwijderen van de suikerpasta.

 7. Pre-wax of pre- sugaring lotion: Dit is een optioneel product dat je kunt gebruiken om de huid voor te bereiden op de behandeling. Het kan helpen om de huid te verzachten en de haren gemakkelijker te verwijderen.

 8. After wax lotion: Dit is ook een optioneel product dat je kunt gebruiken na de behandeling om de huid te verzachten en irritatie te verminderen.

Als je nog nooit eerder body sugaring hebt gedaan, is het aan te raden om een professionele training te volgen en zelf een body sugaring behandeling te ondergaan om ervoor te zorgen dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Als je besluit om het zelf te doen, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent over hoe je het op de juiste manier kunt uitvoeren om vervelende bijwerkingen te voorkomen.

De kosten voor een body sugaring behandeling in je salon kunnen variëren, dit is afhankelijk van de locatie, de grootte van het gebied (huiddeel) dat behandeld moet worden en de ervaring van jou als behandelaar. In het algemeen zijn body sugaring behandelingen exclusiever dan andere haarverwijderingsmethoden, zoals waxen of harsen.

Een gemiddelde prijs voor een body sugaring behandeling in een salon kan oplopen van ongeveer €25 tot €75, afhankelijk van het gebied dat behandeld moet worden. Bijvoorbeeld, een behandeling van de benen is duurder zijn dan een behandeling van de bovenlip. Je gebruikt meer product en het neemt meer behandeltijd in beslag.

Sommige salons bieden kortingen aan voor regelmatig terugkerende klanten of verkopen een pakket voor meerdere behandelingen. Het is aan te raden om verschillende salons te vergelijken om te zien wat de beste prijs is voor jouw behandeling.

Als je besluit om body sugaring zelf thuis te doen, kun je geld besparen door de benodigde producten te kopen in plaats van ze per behandeling te betalen. Als je eenmaal de producten hebt aangeschaft, kun je ze blijven gebruiken voor toekomstige behandelingen. Houd er wel rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je de juiste techniek hebt om het op de juiste manier te doen.

Lashes & Brows

"Geef je wimpers en wenkbrauwen een boost met Intensive: ontdek hoe je de verf aanbrengt"

Met Intensive wimper en wenkbrauwverf kun je je wimpers en wenkbrauwen een intensieve kleurboost geven. Maar hoe breng je de verf precies aan? Laten we eens kijken naar de stappen om de verf aan te brengen:

 1. Maak je wimpers en wenkbrauwen schoon: Voordat je de verf aanbrengt, is het belangrijk om je wimpers en wenkbrauwen goed te reinigen. Gebruik hiervoor de intensive oogmake-up remover of een micellair water.

 2. Breng de Intensive wimper en wenkbrauwverf aan: Gebruik de penseel met ronde of schuine punt om de verf op je wimpers of wenkbrauwen aan te brengen. Zorg ervoor dat je de verf op alle haren aanbrengt, zodat je een egale kleur krijgt.

 3. Laat de verf intrekken: Laat de verf volgens de aanwijzingen op het product intrekken. Dit kan variëren van enkele minuten tot langer, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de kleur.

 4. Verwijder overtollige verf: Gebruik een tissue of wattenschijfje om overtollige verf te verwijderen. Zorg ervoor dat je voorzichtig bent, zodat je de verf niet uit je wimpers of wenkbrauwen veegt. Gebruik eventueel de Intensive verfverwijderaar om de verf van de huid te verwijderen.

 5. Maak je ogen op: Als de verf volledig is ingetrokken, kun je je ogen opmaken zoals je gewend bent. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld mascara of oogpotlood.

Met deze stappen ben je klaar om te genieten van intens gekleurde wimpers en wenkbrauwen dankzij Intensive wimper en wenkbrauwverf!

BODY WAXING

Body waxing is een populaire methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Tijdens de behandeling wordt wax op de huid aangebracht op de huid aangebracht en vervolgens snel verwijderd, wat resulteert in een gladde en zachte huid.

Maar waarom zou je kiezen voor body waxing in plaats van andere haarverwijderingsmethoden?

Ten eerste is het effectief. Body waxing kan helpen om de haargroei op de lange termijn te verminderen, wat betekent dat je minder vaak hoeft te ontharen.

Ten tweede is het gemakkelijk verkrijgbaar. Body waxing behandelingen zijn beschikbaar in schoonheidssalons overal, wat betekent dat je niet ver hoeft te reizen om van je ongewenste haargroei af te komen.

Ten derde is het een snelle behandeling. Body waxing behandelingen zijn vaak sneller dan andere haarverwijderingsmethoden, zoals sugaring of epilatie.

Ten vierde kan het op alle huidtypes worden gebruikt. Of je nu een droge, gevoelige of vette huid hebt, body waxing kan op alle huidtypes worden toegepast.

Al met al is body waxing een effectieve en gemakkelijk verkrijgbare manier om van je ongewenste haargroei af te komen. Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om gladde en zachte huid te krijgen, is body waxing wellicht iets voor jou!

"Verander je ontharingsroutine voorgoed: de voordelen van body waxing"

Er zijn vele redenen om voor body waxing te kiezen als methode voor ontharing. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Langerdurend resultaat: Met body waxing kun je langer genieten van een gladde huid, aangezien het haar langer wegblijft dan wanneer je scheert. Sommige mensen ervaren zelfs een permanente vermindering van haargroei na herhaaldelijk waxen.

 2. Zachter haar dat terugkomt: Het haar dat na waxen terugkomt, is vaak zachter en fijner dan het haar dat na scheren terugkomt. Dit komt omdat waxen het haar bij de wortel verwijdert, terwijl scheren het haar alleen maar afknipt.

 3. Minder irritatie: Omdat waxen het haar bij de wortel verwijdert, is er minder kans op irritatie of ingegroeide haren. Dit geldt vooral voor mensen met een gevoelige huid of die snel last hebben van irritatie na het scheren.

 4. Verschillende soorten wax beschikbaar: Er zijn verschillende soorten wax beschikbaar, waaronder harde wax, zachte wax en suikerwax. Dit betekent dat er altijd een wax is die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

 5. Kan op elk gebied van het lichaam worden toegepast: Body waxing is geschikt voor ontharing van bijna elk gebied van het lichaam, van je benen en armen tot je bikinilijn en rug.

Dus als je op zoek bent naar een manier om langer van een gladde huid te genieten, met minder irritatie en zachter terugkomend haar, dan is body waxing wellicht iets voor jou!

"Ontdek het geheim achter strip-loze waxing: wat is het verschil?"

Als het gaat om het waxen van de huid, zijn er twee belangrijke methoden: met strips en zonder strips. Laten we eens kijken naar het verschil tussen deze twee methoden:

 1. Met strips: Bij deze methode wordt een laagje warm wax op de huid aangebracht en vervolgens wordt een non woven strip op de wax geplaatst. De strip wordt vervolgens snel van de huid afgetrokken, waardoor het haar compleet met de haarwortel wordt verwijderd.

 2. Zonder strips: Bij deze methode wordt ook warme (elastische) wax op de huid aangebracht, maar in plaats van een strip wordt het haar rechtstreeks met de hand verwijderd. Dit wordt ook wel filmwax of harde wax genoemd.

Welke wax methode het beste is, hangt voortal af van de persoonlijke voorkeur. Sommige mensen vinden strip-loze waxing minder pijnlijk, omdat het haar met één keer trekken wordt verwijderd in plaats van met twee keer (wanneer de strip eraf wordt getrokken en het haar wordt verwijderd). 

Uiteindelijk is het belangrijkste om een methode te kiezen waarbij je je comfortabel voelt en die het beste werkt voor jouw huid en haar. Probeer beide methoden uit om te zien wat het beste bij je past!

 
 
 

 

"Laat je huid stralen met een professionele body waxing behandeling: bekijk wat je nodig hebt bij Harswinkel.nl"

Als je van plan bent om een body waxing behandeling te ondergaan, is het belangrijk om je voor te bereiden door de juiste spullen en materialen te verzamelen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde behandeling:

 1. Wax: Bij Harswinkel.nl kun je kiezen uit verschillende soorten wax, waaronder harde wax, zachte wax en suikerwax. Kies een wax die aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

 2. Waxverwarmer: Als je harde of zachte wax gaat gebruiken, heb je een waxverwarmer nodig om de wax op te warmen tot de juiste consistentie. Kies uit verschillende waxverwarmers, zodat je altijd een apparaat hebt dat bij jou past.

 3. Papieren of katoenen strips: Als je kiest voor de methode met strips, dan heb je non woven strips nodig om de wax mee af te nemen. Bij Harswinkel.nl vind je een ruime selectie aan strips van hoge kwaliteit.

 4. Pre wax lotion, nabehandeling olie of crème om de huid te verzorgen: Het is aan te raden om voor de behandeling een lotion te gebruiken om de huid te reinigen en na de behandeling een after wax oil of crème te gebruiken om de huid te ontzien en eventuele irritatie te verminderen. Bij Harswinkel.nl kun je terecht voor een ruime selectie aan producten voor huidverzorging voor en na het waxen.

 5. Desinfecterende middelen: Zorg ervoor dat je desinfecterende middelen hebt om je huid en materialen voor en na de behandeling te reinigen. Bij Harswinkel.nl kun je kiezen uit een selectie aan desinfecterende middelen van hoge kwaliteit.

Met deze spullen en materialen ben je klaar om te genieten van een gladde en stralende huid dankzij een professionele body waxing behandeling! Bekijk het aanbod van Harswinkel.nl om alles te vinden wat je nodig hebt voor een geslaagde behandeling.

"Zeg vaarwel tegen ongewenst haar met een body waxing behandeling: ontdek de kosten"

Body waxing is een effectieve methode om ongewenst haar op lange termijn te verwijderen. Maar wat zijn de kosten van zo'n behandeling? Laten we eens kijken naar enkele van de factoren die van invloed zijn op de prijs van een body waxing behandeling:

 1. Gebied dat behandeld moet worden: De prijs van een body waxing behandeling kan variëren afhankelijk van het gebied dat behandeld moet worden. Bijvoorbeeld, het waxen van je benen zal duurder zijn dan het waxen van je bikinilijn.

 2. Dikte en lengte van het haar: Hoe dikker en langer het haar is, hoe meer tijd en inspanning het kost om het te verwijderen. Dit kan leiden tot hogere kosten voor de behandeling.

 3. Type wax: Er zijn verschillende soorten wax beschikbaar, en sommige soorten zijn duurder dan andere. Bijvoorbeeld, suikerwax is vaak duurder dan harde wax of zachte wax. 

 4. Locatie: De prijs van een body waxing behandeling kan variëren afhankelijk van de locatie waar je de behandeling ondergaat. Bijvoorbeeld, behandelingen in een salon kunnen duurder zijn dan behandelingen bij een zelfstandige kapper.

Over het algemeen zijn body waxing behandelingen redelijk geprijsd, met gemiddelde kosten tussen de €25 en €75 per behandeling, afhankelijk van de factoren die hierboven zijn beschreven. Houd er rekening mee dat de kosten van een behandeling kunnen variëren en dat het aan te raden is om vooraf te informeren naar de kosten bij de salon, waar je de behandeling wilt ondergaan. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent op de kosten van je body waxing behandeling!

Contact met ons hoe jij dat wilt, aan jou de keuze!

Heb je een vraag, stel deze gerust. Wij helpen je graag!


Je kunt ons ook Off line vinden.

Contact via ons bezoekadres:

Beauty Box Cosmetics
Smalbroek 13
9411 TS Beilen
Contact via MOB. & WhatsApp: +31(0)6 245 340 36

KVK nr:01135381
BTW nr. NL001440567B87
ABNAMRO Bank: NL48.ABNA.0467.2084.41

 

logo Beauty Box Cosmetics

Beauty Box Cosmetics (voorheen Harswinkel.nl)

Sinds mei 2023 kun je ons vinden onder de naam Beauty Box Cosmetics. Door de enorme uitbreiding van ons assortiment is de naam past deze naam beter bij ons aanbod. 

Harswinkel was sinds de start van ons bedrijf een webwinkel van Beauty Box Cosmetics. Nu kun je ons vinden onder de naam Beauty Box Cosmetics. Door de enorme uitbreiding van ons assortiment past deze naam beter bij ons aanbod. 

Laat een reactie achter

* Hier hebben we jouw gegevens nodig om verder te kunnen

Account

Makkelijker je bestelling volgen of opnieuw plaatsen? Maak dan een account aan.

Voor alle andere vragen

Bel of whatsapp ons

Via whatsapp zijn we altijd bereikbaar

+31(0)6 245 340 36
9,2Review LogoWij scoren een 9,2 op WebwinkelKeur

Beauty Box Cosmetics

Smalbroek 13
9411 TS Beilen
Nederland Bekijk op Google Maps

NL001440567B87
01135381

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »