Vandaag besteld = Morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna
Cadeaubon
0
0

Door Janny Spierenburg, 20 oktober 2023

Black Sugar

Holiday Black Sugar?

Sinds een aantal jaren hebben we een nieuw product mogen toevoegen aan ons assortiment; Holiday Black Sugar.
De lancering van Holiday met dit product riep meteen vragen bij ons op:
Zwarte suiker, echt? Alweer een suikerpaste? Wat doet deze meer dan de andere 4?

Reden genoeg om dit eens uit te zoeken en dit op deze manier met onze klanten te delen.
Uiteraard hebben we contact opgenomen met onze leverancier in het mooie Toscane, en hij kon vol enthousiasme vertellen van de hoed en de rand over de nieuwe zwarte suiker.

 

Black Sugar is dat zwarte suiker?

De samenstelling van de Holiday suikerpasta voor Bodysugaring was al bekend, in zoverre dat de echte formulering natuurlijk leveranciersgeheim blijft…..
Net als de andere 4 formules, is de zwarte suiker gemaakt van water en suiker met als toevoeging, in dit geval, plantaardige houtskool.
Plantaardige houtskool is niet alleen een natuurlijke kleur; het wordt vaak gebruikt in cosmetica om zijn speciale eigenschappen.Niet alleen om het product zijn kenmerkende zwarte kleur te geven maar plantaardige houtskool is een natuurlijk antibacterieel en een anti mycotisch (schimmelwerend) ingrediënt.

 

Black Sugar, nog een suikerpaste?
Holiday Black Sugar is alweer de 5e Suikerpasta-formule van Holiday en is net als de andere 4 soorten een volledig natuurlijk, hypo-allergeen product, zonder geurstoffen of conserveringsmiddelen.
Het product dringt door tot aan het haarzakje en hecht tot diep in de haren. Met de juiste techniek verwijder je op een zachte manier de haren die overigens niet veel (begin)lengte nodig hebben.


Echter deze zwarte pasta wijkt toch af van de andere 4 en niet alleen vanwege de kleur.
Holiday Black Sugar is echt een ander product, het is namelijk niet alleen voor ontharing bedoeld maar juist voor het zuiveren van de huid op een natuurlijke manier waardoor er geen huidbeschadiging optreedt.
Zeker wel weer kenmerkend voor Holiday want hun missie blijft “vernieuwde methoden ontwikkelen die verbeterend en vooruitstrevend zijn”. Het is ze weer gelukt!

 

Wat doet Black Sugar meer dan de andere 4 suikerpasta’s?

Black Sugar kan, naast ontharen, ook huidonzuiverheden en mee-eters verwijderen.
Dit lukt dankzij de synergetische werking van suiker en geactiveerde plantaardige houtskool. Daarbij zorgt het product voor een mooie hechting en zuivering door de toevoeging van plantaardige houtkool.
De suiker hydrateert, en de houtskool zuivert de huid.
Black Sugar kan ingezet worden in een gelaatsbehandeling waarbij ook gezichtsontharing en het verwijderen van onzuiverheden gewenst is.
Zonder dat de huid beschadigd wordt? Jazeker, suiker lost uiteindelijk op in water en levende huidcellen bevatten vocht dus daar vindt geen hechting, lees beschadiging, plaats.

 

Conclusie
De Fifth Sugar Paste-formulering streeft naar 100% natuurlijke vernieuwing en biedt een waarde voor het hele assortiment. Uiteraard zul je wel de Sugartechniek moeten beheersen om dit product in je aanbod voor gelaatsbehandelingen op te nemen.
Dat is nou precies de reden waarom wij samenwerken met onze Topleverancier!

 

Stappenplan gelaatsbehandeling met Black Sugar:


Cleansing met pre sugarlotion 
Een oppervlakte reiniging voor het verwijderen van overtollige afscheidingen en vuil.
Het houdt ook de microbiële flora onder controle en verwijdert dode cellen uit de oppervlakkige hoornlaag. In deze fase bereiden we de huid voor op de daaropvolgende behandeling.

Pre Sugar Powder

Pre sugar powder zorgt voor een absorberende functie van huidvocht en zorgt voor een barrière tussen de pasta en de huid.Essentieel voor de gevoelige en reactieve huidtypes. 

Onzuiverheden verwijderen met Black Sugar
Start me het ontharen volgens de wensen van de klant, beginnend van kin richting voorhoofd.
Nadat alle gezichtshaar is verwijderd, kunnen we beginnen met reinigen en mee-eter verwijderen, terwijl we in dezelfde richting werken. Gebruik dezelfde techniek als bij het ontharen maar nu op de huiddelen waar de onzuiverheden zich bevinden.
Laat het product voldoende “in de huid zakken” zodat het mooi kan hechten aan de onzuiverheden.

Ben je helaas nog niet bekend met de Sugartechniek? Laat je dan bijscholen door ons en maak kennis met deze zoete verleiding.

 

Black Sugar

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »