Vandaag besteld = Morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna
Cadeaubon
0
0

Door Cor, 15 juli 2023

Wat is BIAB en hoe gebruik je het?

Wat is BIAB?

"Ben je op zoek naar een product waarmee je je kunstnagels kunt herstellen, verlengen en zelfs reconstructies kunt uitvoeren? Dan is La Femme Builder Base (BIAB) iets voor jou!

Met deze unieke nagelstyling product kun je een BIAB (builder in a bottle) behandeling uitvoeren, wat herstel van beschadigingen aan kunstnagels, kleine nagelverlenging en nagelreconstructies mogelijk maakt. Maar dat is nog niet alles! De La Femme Builder Base is ook geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in de nagel en het verstevigen van dunne en/of zachte nagels.

De speciale zelfnivellerende formule van de builder base corrigeert en vult oneffenheden op van elke nagel, zodat je stevige, resistente en flexibele nagels krijgt. Bovendien zorgt La Femme Builder Base voor maximale hechting en extra lang draagplezier van Gel Polish.

 

La Femme Builder Base is eenvoudig te gebruiken in het volgende stappenplan:

  1. Maak de nagel goed schoon en verwijder eventuele oude lak of resten van andere producten.

  2. Breng een dun laagje La Femme Builder Base aan op de nagel met behulp van een kwast of pen. Zorg ervoor dat de randen van de nagel goed bedekt zijn.

  3. Plaats de nagel onder een UV- of LED-lamp om de La Femme Builder Base te laten uitharden. Dit duurt ongeveer 2 minuten onder een UV-lamp of 30-60 seconden onder een LED-lamp.

  4. Breng indien gewenst een tweede laag La Femme Builder Base aan en laat deze opnieuw uitharden.

  5. Als de La Femme Builder Base goed is uitgehard, kun je de nagel vijlen en in de gewenste vorm brengen

 

Waarin verschilt La Femme Builder base van normale Builder Base:

La Femme HD Builder Base:

  • Is een veilig product vrij van schadelijke stoffen.
  • Wordt ook niet heet onder de lamp.
  • Wordt geproduceerd in Europa
  • Verspreidt geen onaangename geuren
  • Polymeriseert in een 60 seconden in een UV of  LED-lamp.
  • Voorzien van innovatief borsteltje

La Femme HD Builder Base is een dikkere base coat. De viscositeit van de HD Builder Base maakt kleine nagelverlengingen en nagelreconstructies mogelijk. 

De speciale formule is ook vrij van schadelijke stoffen en  ontwikkeld om dunne en fragiele nagels te beschermen, te versterken en herstel te stimuleren. De nagels worden sterk en resistent met behoud van een grote flexibiliteit die het risico van breuk minimaliseert.

Dankzij de zeer dikke “self- leveling” consistentie, is het eenvoudig aan te brengen, het corrigeert imperfecties en vult oneffenheden op.Het geeft een mooie gladde nagel met een natuurlijke bolling.

HD Builder Base heeft een innovatieve borsteltje met een afgeronde punt, die zorgt voor een snelle, precieze en vlekvrije applicatie. HD Builder Base zorgt voor een zeer sterke hechting (zelfs zonder het gebruik van primers) van La Femme Gel Polish,  of van de Builder Gels en van de gekleurde Gels. Dit garandeert een zeer lange draagplezier van meer dan 21 dagen.

 

BIAB = Builder in a bottle van La Femme

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »