Vandaag besteld = Morgen verzonden!
Gratis verzending vanaf € 49,-
Betaal tot 30 dagen achteraf met Klarna
Cadeaubon
0
0

Nagelvijl Safe Package banaan 180/240 5 stuks

Productomschrijving

Wegwerpbare, universel  HIGH QUALITY -vijl  met korrel 180/240 en banaanvorm, voor natuurlijke en verlengde nagels, met extreem duurzame componenten en lange levensduur. 

Het wordt gekenmerkt door een hard centrum dat zeer goed bestand is tegen breuk en vervorming. 

Het product glijdt soepel over het oppervlak, beschadigt de huid niet en veroorzaakt geen ongemak. Hoogwaardige ophoging is slijtvast.

Nagelvijl Safe Package banaan wit centrum 180/240 CU-10 Hoge kwaliteit

Geniet van de hoogst mogelijke bestandskwaliteit tegen een verrassend goede prijs. Je nagel voorbereiden met deze vijl is puur plezier. Ontdek zelf hoe de goede kwaliteit van het vijlcentrum het werkcomfort beïnvloedt en word verliefd op de precisie en het werkcomfort zonder dat u de vijl hoeft te wisselen tijdens het stylen van de klant.

Universele wegwerpvijl met een gradatie van 180/240 en een banaanvorm, voor natuurlijke en verlengde nagels, met extreem duurzame componenten en een lange levensduur. Het wordt gekenmerkt door een hard centrum dat zeer goed bestand is tegen breuk en vervorming. Het product glijdt soepel over het gezaagde oppervlak, beschadigt de huid niet en veroorzaakt geen ongemak. Hoogwaardige ophoging is slijtvast.

Een dossier verpakt in een veilige verpakking is voor u en uw cliënt een unieke oplossing. Het bewijst dat het product nog niet eerder is gebruikt. Wegwerpfolieverpakkingen zijn een innovatieve oplossing die maximale veiligheid garandeert. Een professioneel dossier voor professionals die waarde hechten aan de hoogste kwaliteit en oog hebben voor elk detail.

 

Twee gradaties in één vijl is een functioneel antwoord op de verwachtingen van nagelsalons.

Wat is gradatie?

Dit is het aantal korrels dat per vierkante cm op het oppervlak van de papieren map wordt gegoten. Wat betekent dit in de praktijk? Hoe hoger het getal/raster, hoe fijner de vijl zal zijn.

Sterkere korrel verwijdert snel en effectief onder meer: de overblijfselen van de hybride- en gelmassa en bereidt de nagels voor op verdere behandelingen, de meer delicate kant zal nuttig zijn voor het ontwikkelen van de natuurlijke nagelplaat, het matteren ervan en het geven van de juiste uiteindelijke vorm.

De vijl wordt aanbevolen voor alle manicure- en pedicurebehandelingen waarbij een nauwkeurige en veilige nagelvoorbereiding nodig is.

Het meest wordt gekozen voor een vijl met korrel 100/180, CLASSIC genaamd. Het wordt gebruikt om de opgebouwde/verlengde nagel te ontwikkelen, in te korten en vorm te geven.

Een vijl met een korrelgrootte van 180/240, oftewel een fijnkorrelige vijl, wordt meestal gebruikt bij klassieke en gelpolish manicures, waarbij we meer contact hebben met de natuurlijke nagelplaat.

Nagelvijlen verschillen vooral qua vorm. Elk van hen kan een ander scherpteniveau hebben, maar de vorm hangt af van de individuele voorkeuren van de stylist.

Rechte vorm  – het is de meest universele vijlvorm. Je kunt het in elke fase van het stylen gebruiken en er bijna alles mee doen! Het wordt meestal gebruikt om zowel natuurlijke als verlengde nagels te vormen en in te korten.

Afgeronde banaan  - een vijl met deze vorm is bijvoorbeeld ideaal voor nauwkeurig werken aan de nagelriemen, wat een enorme impact heeft op de nauwkeurigheid en snelheid van het stylen. Dankzij de handige vorm kunt u moeilijk bereikbare plaatsen rond de nagelplooien bereiken.

Halve maan  - ze hebben de ene kant recht en de andere afgerond, dus ze zijn multifunctioneel en worden het vaakst gebruikt door stylisten in hun salons.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
vijl alle banaan 5st

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Previously viewed

BB cosmetics Nagelvijl Safe Package banaan  180/240 5 stuks
BB cosmeticsNagelvijl Safe Package banaan 180/240 5 stuks

Wegwerpbare, universele Alle HIGH...

Wegwerpbare, universele...

€4,50 *
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies en ons privacybeleid »